Empresa

Norantagraus neix fruit de la nostra passió i afició pels treballs verticals i treballs integrals.

Ens avalen més de 20 anys oferint solucions integrals als nostres clients. Som una empresa especialitzada en treballs integrals com la rehabilitació de façanes o la repración de cobertes i la instal·lació de panells fotovoltaics.

Ofereix serveis a indústries i particulars de manteniment i seguretat, buscant sempre la millor solució en el menor temps i millor cost possible.

Especialitzats en executar treballs en entorns de difícil accés i serveis integrals, arribem a una extensa demanda.

 

Seguretat i qualitat

Ens avala l’alt grau de compromís i repte en l’execució dels projectes pel que fa a seguretat i qualitat. Busquem oferir un valor afegit al resultat final.

Realitzem treballs verticals utilitzant material de seguretat admès per implantar un sistema de gestió de qualitat basada en la normativa UNE-ESO ISO 9001: 2008.

Garantia per excel·lència en la totalitat dels serveis resultat de la satisfacció i necessitat dels nostres clients.
Promovem la millora i evolució dels nostres serveis i sistema de gestió implicant al nostre personal en activitats de qualitat.

 

Equip expert i amb compromís

A Norantagraus creiem que el treball en equip, el bon ambient laboral i el mantenir-se constantment actualitzat amb les últimes tècniques, materials i procediments son la base aconseguir l’excel·lència a nivell professional però també humà.

Som un equip enèrgic, professional, responsable. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, treballem amb constància, esforç i il·lusió, intentant millorar dia rere dia, buscant així la satisfacció dels nostres clients.